Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Regio Zuid-Holland

Regio Zuid-Holland

Vraagprijs € 65.000,- v.o.n. Beschikbaar
Bel of mail ons
070 346 0930

Omschrijving

TE KOOP – zonder standplaats Dit prachtige paviljoen van circa 106 m² BVO plus naastgelegen bergingsruimte is te koop zonder standplaats. Het paviljoen is ca. 10 jaar geleden door Korteknie Stuhlmacher Architecten ontworpen onder de werknaam “Kasteel Laak” en is een aantal jaren in gebruik geweest als buurthuis/horeca gelegenheid onder de naam Paviljoen Kobus....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 106 m²
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP – zonder standplaats

Dit prachtige paviljoen van circa 106 m² BVO plus naastgelegen bergingsruimte is te koop zonder standplaats. Het paviljoen is ca. 10 jaar geleden door Korteknie Stuhlmacher Architecten ontworpen onder de werknaam “Kasteel Laak” en is een aantal jaren in gebruik geweest als buurthuis/horeca gelegenheid onder de naam Paviljoen Kobus.

https://ksa.nl/projecten/horecapaviljoen-kobus

Het Paviljoen voldoet nagenoeg geheel aan het huidige bouwbesluit en kan mede hierdoor nog vele jaren mee. Door het uitblijven van een permanente vergunning voor dit paviljoen op de huidige locatie wordt deze nu te koop aangeboden.

Het Paviljoen zelf is een ware eyecatcher en trekt moeiteloos de aandacht van voorbijgangers. Bij koop/ verkoop van het object dient de koper voor diens eigen rekening en risico het object zelf te ontmantelen en te transporteren naar een locatie elders. Het paviljoen is door Maakhaven in Den haag geheel modulair gemaakt waardoor het relatief eenvoudig moet zijn om het geheel te verplaatsen.

Ligging
Het Paviljoen bevindt zich momenteel aan de Trekweg 121 in Den Haag aan de Trekvliet.

Adres
Trekweg 121, Den Haag.

Vloeroppervlak
Kiosk van in totaal circa 106 m² BVO.

Aanwezige voorzieningen o.a.
• Gescheiden toiletten
• Bergruimte
• Dubbelglas
• Geïsoleerd (winterhard)
• Afzuiging
• Meterkast

Afmetingen
Voor de exacte afmetingen wordt verwezen naar de bijgevoegde tekeningen.

Gebruik
Het Paviljoen kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt.

Vraagprijs
€ 65.000,- te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau / Staat van verkoop
Uitgangspunt is verkoop als casco, “ as-is, where” is met alle in het object aanwezige voorzieningen, technische installaties en inventaris. Dit houdt in dat koper het object accepteert in de huidige staat en verkoper op geen enkele wijze verantwoordelijk is voor eventuele gebreken dan wel herstel van gebreken en/ of garanties verstrekt op het correct functioneren van de technische installaties en voorzieningen.

Aanvaarding
Per direct.

Courtage
Mocht door bemiddeling van SQM Vastgoed een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Informatie
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

SQM Vastgoed
Telefoonnummer +31 (0)70 3 46 0930
E-mail: info@sqm.nl
Website: sqm.nl

Disclaimer
Deze informatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verkoper.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 65.000,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2013 Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca lunchroom, broodjeszaak Totale oppervlakte 106 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht (stad), Hollands-Utrechtsemeren, IJsselmeerkust, Noordzeebadplaatsen, Utrechtse Heuvelrug 't Gooi, Veluwe en Veluwerand, Waddeneilanden
Sector
fastfoodsector
Type
Lunchroom, broodjeszaak
Horecaruimte
85 m²
Huidige aantal zitplaatsen
60

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring