Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Regio Zuid-Holland

Regio Zuid-Holland

Vraagprijs € 199.500,- k.k. Beschikbaar
Bel of mail ons
070 346 0930

Omschrijving

Omschrijving Mooie kiosk op zichtlocatie te koop van circa 52 m² (binnen) met minstens zo groot afgeschermd terras buiten, gelegen in het Statenkwartier nabij de Frederik Hendriklaan "De Fred" in Den Haag. Bij overname wordt de kiosk casco opgeleverd, waardoor je alle vrijheid hebt om je eigen stempel te drukken op deze bijzondere plek. De grond is eigendom van de gemeente en kan gehuurd worden...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 52 m²
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving
Mooie kiosk op zichtlocatie te koop van circa 52 m² (binnen) met minstens zo groot afgeschermd terras buiten, gelegen in het Statenkwartier nabij de Frederik Hendriklaan "De Fred" in Den Haag. Bij overname wordt de kiosk casco opgeleverd, waardoor je alle vrijheid hebt om je eigen stempel te drukken op deze bijzondere plek. De grond is eigendom van de gemeente en kan gehuurd worden via een grondhuurovereenkomst voor een periode van 5 + 5 jaar. Dit geeft jou als ondernemer een stabiele basis om te groeien en te floreren. De kiosk zelf is een ware eyecatcher en trekt moeiteloos de aandacht van voorbijgangers. Met zijn fraaie terras met 40 zitplaatsen biedt het de ideale mogelijkheid om gasten te ontvangen en te laten genieten van een zonovergoten ontbijt, lunch of borrelmoment.

Ligging
De kiosk bevindt zich op de kruising van de Statenlaan en de Frederik Hendriklaan naast de tramhalte van- naar Scheveningen haven. Op de welbekende "Fred" bevinden zich meerdere horeca gelegenheden en (winkel)formules en dit bruisende (winkel-/ horeca gebied) behoort tot de beste winkelgebieden in Den Haag.

Adres
Statenlaan 38K, Den Haag.

Parkeren
Langs de openbare weg zijn er betaalde parkeerplaatsen aanwezig.

Vloeroppervlak
Bedrijfsruimte van in totaal circa 52 m² met gescheiden toiletten aan de achterzijde van de kiosk, gelegen op de begane grond.

Frontbreedte
Circa 4,5 meter.

Gebruik
De bestemming voor deze kiosk op deze locatie is horeca Categorie 1 met alcoholvergunning.

Vraagprijs
€ 199.500,- k.k..

(Grond) huurprijs aan Gemeente Den Haag
€ 460,- per maand.

Opleveringsniveau / Staat van verkoop
Uitgangspunt is verkoop als casco, as-is, where is, waarbij in overleg de in het verkochte object achtergebleven installaties eventueel door opvolgend koper tegen een nader overeen te komen prijs kunnen worden overgenomen.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Mocht door bemiddeling van SQM Vastgoed of VDS Horeca-Makelaars een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Informatie
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

SQM Vastgoed
Telefoonnummer +31 (0)70 3 46 0930
E-mail: info@sqm.nl
Website: sqm.nl

VDS Horeca-Makelaars
Telefoonnummer +31 (0)70 3 30 6687
E-mail: info@vds-horeca.nl
Website: vds-horeca.nl

Disclaimer
Deze informatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verkoper.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 199.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2003 Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca bistro, petit-restaurant Totale oppervlakte 52 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Den Haag
Horeca concentratiegebied
Ja
Sector
restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant
Terras
Ja
Horecaruimte
46 m²
Huidige aantal zitplaatsen
65
Niet horecaruimte
6 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring