Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Regio Zuid-Holland

Regio Zuid-Holland

Koopprijs € 1.450.000,- k.k. Beschikbaar
Bel of mail ons
070 346 0930

Omschrijving

TE KOOP – compleet ingericht hotel in het Groene Hart Omschrijving Dit hotel is het voormalige “Wapen van Boskoop”, gelegen midden in het groene hart van Nederland en beschikt over 17 ingerichte kamers. Alles voldoet aan de streng gestelde eisen voor het exploiteren van een hotel/ logies. De Koninginneweg is gelegen in de Voorofschebuurt. De buurt is een betrekkelijke rustige buurt in het kleine...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 509 m²
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP – compleet ingericht hotel in het Groene Hart

Omschrijving

Dit hotel is het voormalige “Wapen van Boskoop”, gelegen midden in het groene hart van Nederland en beschikt over 17 ingerichte kamers. Alles voldoet aan de streng gestelde eisen voor het exploiteren van een hotel/ logies. De Koninginneweg is gelegen in de Voorofschebuurt. De buurt is een betrekkelijke rustige buurt in het kleine dorpscentrum van Boskoop. Boskoop is een middelgrote gemeente middenin het Groene Hart, gelegen aan het kanaal de Gouwe. De plaats is voornamelijk bekend om haar boomteelt. Boskoop is een fusiegemeente met Alphen ad Rijn en telt ruim 16.000 inwoners

Indeling

Begane Grond:
- entree
- receptie
- lobby met 5 tafels, 16 stoelen en 8 krukken
- 2 eenpersoonskamers
- 2 tweepersoonskamers
- keuken met binnenplaats (nooduitgang)
- douche en toilet

1e Etage:
- Eenpersoonskamers
- 3 tweepersoonskamers
- 2 aparte Badkamers en toiletten op de gang

2e Etage:
- 1 eenpersoonskamer
- 4 tweepersoonskamers
- Aparte douche en toilet
- Ruim dakterras

Adres

Koninginneweg 24-26, Boskoop

Bereikbaarheid

Het hotel is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Boskoop, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden.

Parkeren

Parkeren kan gratis voor de deur.

Gebruik

Alles voldoet aan de streng gestelde eisen voor het exploiteren van een hotel/ logies.

Bestemming

Het pand heeft een horeca bestemming, met hotel/ logiesfunctie. Het is niet mogelijk om het pand te gebruiken voor permanente bewoning.

Oppervlakte

Ca. 509 m².

Terras

Ruim dakterras.

Mogelijke openingstijden

Nachtvergunning mogelijk, deze moet worden aangevraagd.

Koopprijs

€ 1.450.000,- k.k.

Opleveringsniveau

Iedere kamer is ingericht met bedden en een kledingkast. In de kelder is een grote opslag met een voorraad aan dekbedden, dekens en kussens. Verder is er een aparte ruimte met 2 wasmachines en een droger. Ook is er een kleine fitmessruimte met enkele fitnessapparaten. Er is een camerasysteem, een intercominstallatie welke op afstand bedienbaar is en een brandmeldsysteem, welke rechtstreeks is doorgeschakeld naar de brandweer. Voorts beschikt het hotel over een uitgebreid Wifi systeem en een sleutelplan. Alle voorzieningen zijn door erkende installateurs geplaatst en geïnstalleerd. Op aanvraag is er een inventarislijst beschikbaar.

Aanvaarding

In overleg.

Courtage

Mocht door bemiddeling van VDS-horeca een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Informatie

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
VDS-horeca, telefoonnummer: +31 (0) 70 3306687 of via robert@vds-horeca.nl
Wij verzoeken u alleen te reageren indien u in het bezit bent van een aantoonbaar eigen vermogen, welke u in staat stelt een mogelijke overname te realiseren.

Disclaimer
Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 1.450.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 200 m² Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca congreshotel Totale oppervlakte 509 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Zuid-Holland
Sector
hotelsector
Type
Congreshotel
Terras
Ja
Horecaruimte
509 m²
Huidige aantal zitplaatsen
24
Aantal hotelkamers
17

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring