Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Huurprijs € 8.016,67 p.m. Beschikbaar
Bel of mail ons
070 346 0930

Omschrijving

Discotheek/ Club/ Partycentrum – Geen verplichtingen Omschrijving Deze club / lounge is zeer centraal gelegen niet ver van Schiphol en in de directe nabijheid ten opzichte van Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn. Het gebied rondom deze zaak heeft een sportfunctie en er is een golf- en een tennisbaan, een groot padelcentrum en een kinderspeelparadijs van Monkey Town gevestigd wat zorgt voor een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 481 m²
Lees meer

Omschrijving

Discotheek/ Club/ Partycentrum – Geen verplichtingen

Omschrijving

Deze club / lounge is zeer centraal gelegen niet ver van Schiphol en in de directe nabijheid ten opzichte van Aalsmeer, Amstelveen en Uithoorn. Het gebied rondom deze zaak heeft een sportfunctie en er is een golf- en een tennisbaan, een groot padelcentrum en een kinderspeelparadijs van Monkey Town gevestigd wat zorgt voor een goede toeloop van bezoekers. Het gebied rondom deze zaak heeft een sportfunctie en er zijn een golf- en een tennisbaan, een groot padelcentrum en een kinderspeelparadijs van Monkey Town gevestigd wat zorgt voor een goede loop van bezoekers.

Indeling

De zaak beschikt over een geluidsluis bij binnenkomst waarna je meteen het discotheek/ clubgedeelte inloopt. Aan de overzijde staat een opvallende lange bar en in het midden is dansvloer gecreëerd met rondom diverse loungebanken. Aan de achterzijde van de dansvloer is de DJ Booth gesitueerd en voorin de zaak is een garderobe en een dubbele toiletgroep aanwezig. De ingang aan de andere kant geeft toegang tot het eetcafé gedeelte met een compacte, maar professionele keuken, en een zitgedeelte. Het pand beschikt tevens over een kantoorruimte en voldoende magazijnruimte. Verder is er de mogelijkheid om voor de deur een terras te plaatsen.

Adres

Noorddammerweg 30, De Kwakel

Bereikbaarheid

De locatie is goed en eenvoudig te bereiken via de nieuwe provinciale weg de N231, dichtbij diverse snelwegen zowel naar Amsterdam, als Utrecht.

Parkeren

Parkeren kan gratis op een groot parkeerterrein voor de deur.

Vloeroppervlak

Bedrijfsruimte van in totaal circa 481 m² BVO, gelegen op de begane grond.

Gebruik

Het pand is ook voor andere doeleinden zeer geschikt, zoals All You Can Eat Wereldrestaurant, Theater of Poppodium.

Terras

Is mogelijk.

Krachtstroom

Aanwezig.

Vetput

Niet aanwezig.

Mogelijke openingstijden

Nachtvergunning mogelijk, deze moet worden aangevraagd.

Huurprijs

€ 8016,67,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Vraagprijs goodwill/ inventaris

€ 100.000,00

Vergunning

Niet aanwezig.

BTW

Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Indexering

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De volgens het bovenstaande geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

Betalingen

Per kalendermaand vooruit.

Opleveringsniveau / Staat van verhuur

Uitgangspunt is verhuur als casco, as-is, where is, waarbij de in het gehuurde achtergebleven installaties door opvolgend huurder gebruikt kunnen/ mogen worden. Onderhoud, reparatie en herstel van deze installaties is voor rekening en risico van huurder.

De zaak is voorzien van geluidsisolatie, tapinstallatie, airconditioning en een geluids -en lichtinstallatie. Het geheel zorgt voor een uitstekende sfeer.

Huurtermijn

N.o.t.k..

Zekerheidsstelling

Onvoorwaardelijke bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst

Huurovereenkomst conform het meest recente model van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Vloerbelasting

Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

Aanvaarding

Per direct.

Courtage

Mocht door bemiddeling van VDS-horeca een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Informatie

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
VDS-horeca, telefoonnummer: +31 (0) 70 3306687 of via robert@vds-horeca.nl
Wij verzoeken u alleen te reageren indien u in het bezit bent van een aantoonbaar eigen vermogen, welke u in staat stelt een mogelijke overname te realiseren.

Disclaimer

Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 8.016,67 per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca discotheek Totale oppervlakte 481 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Noord-Holland
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 100.000,-
Sector
drankensector
Type
Discotheek
Horecaruimte
481 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring